2012. március 3., szombat

Elektromos seprű G6 2 akksi! Karácsonyi Akció!! - Jelenlegi ára: 4 290 Ft


Swivel Sweeper G6 elektromos seprű AKCIÓS!!!
VADI ÚJ VÁLTOZAT, AKCIÓS ÁRON!!!!!
Swivel Sweeper G6
4000-es fordulat
360 fokban forgatható fej
kíméli a hátat és a gerincet
mágneses zárral, helytakarékos kivitelben
csúszásmentes nyélvég
Mindennapi gond a padlóra esett morzsa, az állateledel, a kiszóródott macskaalom. Mire észbe kapnánk, már szét is hordtuk a piszkot a lakásban... Mit lehet ilyenkor tenni?
Próbálja ki az új Swivel Sweeper G6-t, kategóriájában az egyik legmozgékonyabb, legpraktikusabb és leghatékonyabb elektromos seprűt! Az új Swivel Sweeper G6-vel, különleges kialakítása révén még hatékonyabban takaríthat, öt fantasztikus újítása révén:
 
Hátkímélő könyökrendszer: hajolgatás nélkül takaríthat a bútorok alatt is.
360 fokban forgatható takarítófej: a legnehezebben hozzáférhető helyekről is eltávolíthatja a piszkot.
Csúszásmentes nyélvég: más nyelekkel ellentétben megakadályozhatja, hogy a falnak támasztott eszköz eldőljön és megkarcolja a falat.
Érintésmentes portartálya könnyedén üríthető.
Mágneses tárolási retesz: akár egy seprűnél is kevesebb helyet foglaljon el. Felakaszthatjuk valahova, tárolhatjuk a szekrényben, bárhol. Öt nyomós ok, amitől a kiváló még jobb lett.
 
A hagyományos porszívókkal és szőnyegtisztítókkal ellentétben a Swivel Sweeper G6 könnyedén mozgatható és bárhonnan fölszedheti a piszkot. A Swivel Sweeper G6 keféi elképesztően gyorsan, 4000-es fordulatszámmal pörögnek; és a legkülönfélébb szennyeződéseket is ügyesen felszedik a padlóról. Négy-kefés technológiájának köszönhetően a Swivel Sweeper G6 az egyik legfürgébb elektromos seprű a piacon! Hatékonyan tisztíthat előre-hátra és oldalirányú mozgásban is, pörög és forog, mindent útjába eső dolgot bekebelez.
 
A Swivel Sweeper G6 szuperkönnyű, csupán 1kg. Bepattintható és újratölthető akkumulátora 45 perc folyamatos működést biztosít, így nem kell kábelekkel bajlódnia. Takarítson hatékonyan és lendületesen!
Az aukció megnyerése után, haladéktalanul vedd fel velem a kapcsolatot, és minél hamarabb, "max. 1 héten belül" bonyolítsd le az adásvételt!!! Ellenkező esetben a terméket újra hírdetem a vele járó értékeléssel.



Jelenlegi ára: 4 290 Ft

Az aukció vége: 2012-03-21 01:36
. Elektromos seprű G6 2 akksi! Karácsonyi Akció!! - Jelenlegi ára: 4 290 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése