2012. január 26., csütörtök

Letaszítva - Denzel Washington Bontatlan - Jelenlegi ára: 1 199 Ft

Tartalom: eredeti dvd film bontatlanul    
Magyar felirattal
A Gonosz örök. Létezésének egyetlen célja az, hogy káoszt vigyen a rendbe, pusztulást az életbe, sötétséget a fény helyébe. Ezer arccal mutatkozhat, mégis arctalan, bármilyen formában testet ölthet, de alaktalan. Csak irtózatos hatalma nyilvánvaló.
Van, aki mégis a nyomába ered, bár maga sem tudja, valójában milyen ellenféllel is áll szemben. John Hobbes (Denzel Washington) nyomozó és társa, Jonesy (John Goodman) sikerrel tettek pontot egy démonikus gyilkosságsorozat végére: elkapták a tettest, és végignézték a kivégzését is. Ám legnagyobb megdöbbenésükre a rémtettek tovább folytatódnak - és kísértetiesen hasonlítanak az előzőekhez.
Főnökük, Stanton hadnagy (Donald Sutherland) is tanácstalan, vajon "csak" egy utánzóval vagy valami egészen mással kell számolniuk?
Hobbes a rejtélyes ügy felderítése során kapcsolatba kerül egy teológiaprofesszorral (Embeth Davidtz), aki nem pusztán természetfeletti erők hatására gyanakszik, hanem magának az ördögnek a jelenlétét véli felfedezni az esetek hátterében. Hobbes kénytelen szembenézni azzal, hogy eddig talán rosszul ítélte meg a jó és rossz erőket, és hogy az egyetemes gonosz - mellyel most farkasszemet kell néznie - korlátlan és örök. A kérdés már csak az, hogyan birkózhat meg a sötét, természetfeletti hatalmakkal?
DVD extrák
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen eléréssel
Filmográfiák
Produkciós információk
Kétoldalas lemez - a film mozis és tévés képarányú változatával



Jelenlegi ára: 1 199 Ft

Az aukció vége: 2012-01-28 06:18
. Letaszítva - Denzel Washington Bontatlan - Jelenlegi ára: 1 199 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése