2011. augusztus 30., kedd

Beatles - Egy Nehéz Nap Éjszakája Bontatlan DVD - Jelenlegi ára: 2 299 Ft


Tartalom:
   Az EGY NEHÉZ NAP ÉJSZAKÁJA a Beatles legelső mozifilmje.
   A Richard Lester rendezte filmklasszikust két Oscar-díjra is jelölték Alun Owen forgartókönyvéért és a zenei rendező, Sir George Martin munkájáért.
   1964-et írunk, és négy fiatal liverpooli srác éppen a világot készül megváltani - már ha ez az eszement világ hagyja, hogy kijussanak a hotelszobájukból.
   Richard Lester vakmerően korhű rock n roll vígjátéka beszabadítja a szárnyukat próbálgató gombafejeket a sikoltozó rajongók, paranoiás producerek, vakbuzgó újságírók és bajkeverő családtagok örvényébe. Közben pedig feltárja túlélésük és sikerük titkát: pajkos rosszalkodás iránti kielégíthetetlen vágyukat és életigenlő mókafüggőségüket.
   A mozi egy áldokumentumfilm majdhogynem valósághű stílusában készült, nyomon követi John, Paul, George és Ringo egy napját, amint viharként rájuk ront a hírnév. Épp most határozták el, hogy életükben először megszegik a szabályokat. Az elkövetkező 24 órában kidobják időbeosztásukat, semmibe veszik kötelezettségeiket és belekóstolnak a szabadságba. Sikoltozó rajongókat kell majd kicselezniük, el kell kerülniük a sajtót, ellen kell szegülniük menedzserüknek és ellenőrzésük alatt kell tartaniuk Paul rögeszmés nagypapáját. Ezen kívül a film része egy vad televíziós műsor is a négy gombafejű előadásában.
   A Miramax Films most teljesen restaurált negatívval és digitálisan felújított hanganyaggal mutatja be újból a filmet.
Extrák:
A Freeman könyv - Dokumentumfilm a híres fotóalbumról, a szerző kommentárjával
Előzetes
Klaus Voorman művész-zenész visszaemlékezése a kezdetekről, a forgatásról, a Beatle-mániáról
Things We Said Tonight - dokumentumfilm a kulisszák mögül



Jelenlegi ára: 2 299 Ft

Az aukció vége: 2011-09-01 08:22
. Beatles - Egy Nehéz Nap Éjszakája Bontatlan DVD - Jelenlegi ára: 2 299 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése